MARC MEETS 2016-2017

MARC MEETS

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Marc's grote wens was om in een huiskamer zijn muzikale vrienden uit te kunnen nodigen. De nieuwe zaal van het Theater aan de Slinger in Houten bleek precies groot genoeg voor intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen...17 September Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

1...2...3 GREAT GUITARS: JAN KUIPER, DIGMON ROOVERS & MARC VAN VUGT

Gitaren, gitaren en nog eens gitaren. De Five Great Guitars van gitarist Jan Kuiper maken al jaren de theaters onveilig met hun snarengeweld. Marc, durfde er geen 5 aan in dit huiskamerconcert, dus brengt Jan als geheim wapen gitarist Digmon Roovers mee. Marc brengt al zijn gitaren mee.

www.jankuiper.com

www.digmonroovers.com15 Oktober Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC'S MIX AND MATCH (aanstormend talent ontmoet professionals)

Een internationale groep van jonge aanstormende componisten, spelers, producers en laptop jongens en meiden, allen super getalenteerd en vooral ook enorm gedreven, gaan de confrontatie aan met componist/gitarist Marc van Vugt en enkele van zijn professionele collega's. Marc kennen ze als hun docent van de HKU. Een 'mix and match' van pop, rock, jazz, klassiek en elektronica.5 November Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS FERNANDO LAMEIRINHAS - GITAAR EN FADO

Fernando Lameirinhas schrijft en zingt over het leven en ook al zingt hij in het Portugees en lijkt het van heel ver te komen, toch weten we dat hij eigenlijk over ons leven zingt. Een avond vol passie, lyriek, melancholie, harmonie en natuurlijk de gitaren van Marc.

www.lameirinhas.net17 December Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

HET FANTASTISCHE LUCHTSCHIP - FILM EN LIVE MUZIEK

In HET FANTASTISCHE LUCHTSCHIP, een programma met de originele films van de filmpionier George Méliès, trekken donder en bliksem, reizen naar de maan en duivelse ontmoetingen aan ons voorbij. Live muziek van Marc van Vugt met hilarische muzikale achtervolgingen en lyrische melodieën.21 Januari 2017 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS IZALINE CALISTER & INEKE VANDOORN & ED VERHOEFF - dubbel duo concert

Twee internationaal vermaarde zangeressen Izaline Calister en Ineke Vandoorn -beide Edison Award winnaressen - met hun gitaristen Ed Verhoeff en Marc van Vugt. Muziek uit alle windstreken, onder handen genomen door deze ras-musici.

www.izalinecalister.com

www.inekevandoorn.com

www.edverhoeff.com18 Februari 2017 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS A UNIQUE BLEND (aanstormend talent)

Een internationale groep Bachelor en Master studenten van de HKU University for the Arts presenteert het resultaat van een intensief project onder leiding van Marc van Vugt. Componisten, spelers, producers en laptop jongens en meiden die gedurende twee weken dagelijks nieuw composities hebben gemaakt. Energieke muziek, die soms sferisch is en die bij tijden ontroert.18 Maart 2107 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS LEONIE MEIJER EN OENE VAN GEEL: DE VOICE EN DE VIOOL

Leonie Meijer met haar onvergetelijke pop-stem en prachtige songs en altviolist Oene van Geel, die allerlei stijlen mengt zolang hij maar mag improviseren, ontmoeten Marc van Vugt. Een avond met lyriek, zang, veel snaren, mooie songs en verrassende improvisaties.

www.leoniemeijer.com

www.oenevangeel.com15 April 2017 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS: EEN HELE SPECIALE GAST........

Voor deze laatste Marc Meets van dit seizoen heeft Marc van Vugt een wel heel bijzondere gast in petto. Het optreden is nog niet bevestigd en daarom kunnen we de naam nog niet prijsgeven. Wat we wel weten is dat het absoluut de moeite waard wordt.to the top